Head Spa Treatment: voor een gezonde hoofdhuid én je fysieke en mentale gezondheid

Om onze klanten een ultiem gevoel van ontspanning en luxe te laten ervaren, bieden wij Head Spa Treatment: een behandeling die oorspronkelijk uit Japan komt en is gericht op het ontspannen, reinigen en herstellen van de hoofdhuid. Omdat de bloedcirculatie wordt gestimuleerd, verbetert de gezondheid van je hoofdhuid en haar. Tevens draagt een Head Spa Treatment bij aan een afname van stress, spanning, hoofdpijn en migraineklachten. Op onze unieke locatie, met fantastisch uitzicht, werken wij aan het verbeteren van de gezondheid van je haren en hoofdhuid, terwijl jij zelf geniet van een ultiem gevoel van wellness en ontspanning.

Maak een afspraak

Dankzij onze kennis en achtergrond in de beauty kunnen wij onze Head Spa behandelingen volledig afstemmen op jouw specifieke wensen en behoeften. We starten altijd met een intakegesprek, waarbij we stilstaan bij de problemen die jij ervaart op het gebied van je hoofdhuid en haar. Met behulp van onze Tricho-derm profiler doen we een scalp analyse om de conditie van de hoofdhuid te beoordelen. Daarna kunnen we starten met het geven van de op maat gemaakte behandeling en kun jij starten met ontspannen. 
 
Heb je hairextensions en/of vlechten? Deze vormen helaas een contra-indicatie voor de Head Spa behandelingen. 

Van intake tot behandeling

Onze Head Spa Relax Treatment is een ontspannende wellness behandeling, gericht op het verbeteren van de gezondheid van de hoofdhuid en het haar. Na het intakegesprek en een analyse van de hoofdhuid kunnen wij de juiste behandeling toepassen, terwijl jij heerlijk kunt gaan ontspannen. 

Head Spa Relax Treatment

Onze Head Spa Treatment bestaat o.a. uit: intake & scalp analyse - behandeling op maat - detox en exfoliatie hoofdhuid - reinigen van hoofdhuid en haren - hoofd-, nek- & schoudermassage - stoombehandeling met herstellend haarmasker - handdoekdroog föhnen van het haar - afsluitend met scalp analyse. 

Maak een afspraak

Je kunt bij ons ook samen met je partner, een familielid, vriend of vriendin komen genieten van een Head Spa behandeling met onze Head Spa Relax Duo Treatment. Dan hoef je de ander niet naderhand te vertellen hoe ontspannen en goed een Head Spa Treatment voor de gezondheid van je hoofdhuid en haar is, maar ervaar je dit ultieme moment van ontspanning en zelfzorg samen!

Head Spa Relax Duo Treatment

Maak een afspraak

De Head Spa Rebuilding Treatment is een intensief herstellende behandeling voor zwak, beschadigd haar, waarbij we werken met de innovatieve technologie van de Infrared Hair Remedy Iron. 
Na het intakegesprek leggen we uit hoe de behandeling eruit zal zien. 

Head Spa Rebuilding Treatment

De Head Spa Rebuilding Treatment bestaat o.a. uit: een serum met mix van vocht- en mineraalconcentraat welke met behulp van de Infrared stijltang wordt ingesluisd in de haarvezels - reinigen van hoofdhuid en haren - hoofd-, nek- en schoudermassage - stoombehandeling met herstellend haarmasker - handdoekdroog föhnen van het haar.

Maak een afspraak

Wij bieden ook Head Spa behandelingen speciaal voor mannen aan. Gemiddeld genomen gaan mannen in Nederland veel minder vaak naar een professional om de hoofdhuid en het haar te behandelen. Terwijl mannen net zoveel als vrouwen kunnen profiteren van zo’n behandeling en hun hoofdhuid en haar net zoveel aandacht en verzorging verdienen

Bij de Head Spa for Men ontvang je onze Head Spa Relax Treatment, speciaal afgestemd op de wensen en behoeften van mannen. Daarmee verbeteren we de gezondheid van de hoofdhuid, waardoor het haar gezonder wordt én oogt en tevens klachten als haaruitval, roos, jeuk en irritatie afnemen.

Head Spa for Men

Maak een afspraak

Onze Head & Face Spa Treatment is een ontspannende wellness behandeling, gericht op de verzorging van het gelaat en het verbeteren van de gezondheid van de hoofdhuid en het haar. Na het intakegesprek en een analyse van de hoofdhuid kunnen wij de juiste behandeling toepassen, terwijl jij heerlijk kunt gaan ontspannen. 

Head & Face Spa Treatment

De Head & Face Spa Treatment bestaat o.a. uit: intake & scalp analyse - behandeling op maat - detox en exfoliatie hoofdhuid - reinigen van gelaat, hoofdhuid en haren – gelaats-, hoofd-, nek- & schoudermassage - stoombehandeling met gezichtsmasker en herstellend haarmasker – verzorgende gezichtscrème - handdoekdroog föhnen van het haar - afsluitend met scalp analyse.

Maak een afspraak

Head Spa Training

Omdat ook in Nederland de voordelen van Head Spa behandelingen steeds meer bekend zijn geworden, willen steeds meer salons een training volgen om Head Spa behandelingen aan te kunnen bieden. Sense of Allure deelt zijn expertise graag met andere salons en biedt daarom Head Spa trainingen aan. Deze trainingen worden één keer per maand gegeven. 

Dus wil jij de klanten in jouw salon ook van een heerlijk ontspannende Head Spa Treatment voorzien en heb je interesse in deelname aan onze training? Laat dit ons dan weten door een e-mail te sturen of neem contact met ons op via ons contactformulier. 

Neem contact op

Producten OWAY

Sense of Allure werkt tijdens de Head Spa behandelingen met de producten van OWAY: een haarverzorgingsmerk uit Italië dat staat voor natuurlijke haarverbetering. OWAY is een vegan, milieubewust merk dat gelooft in de kracht van planten. Het merk maakt daarom gebruik van 100% biologisch-dynamische planten. De producten van OWAY bevatten daarnaast essentiële oliën en verzachtende ingrediënten die zorgen voor voeding en bescherming van het haar en een passende oplossing bieden voor elk probleem met de hoofdhuid of het haar. 
Wil jij thuis nog langer nagenieten van het resultaat van de Head Spa Treatment? Wij verkopen de producten van OWAY ook voor thuisgebruik. Onze specialisten geven graag het juiste advies!

Website design door Stories to stay

© 2024 Sense of Allure

Teksten door Beautyclick