Over sense of allure OVER SENSE OF ALLURE OVER SENSE OF ALLURE OVER SENSE OF ALLURE OVER SENSE OF ALLURE OVER SENSE OF ALLURE OVER SENSE OF ALLURE OVER SENSE OF ALLURE OVER SENSE OF ALLURE OVER SENSE OF ALLURE OVER SENSE OF ALLURE OVER SENSE OF ALLURE OVER SENSE OF ALLURE OVER SENSE OF ALLURE OVER SENSE OF ALLURE OVER SENSE OF ALLURE OVER SENSE OF ALLURE OVER SENSE OF ALLURE 

“Wij vinden het belangrijk dat klanten zich thuis voelen bij ons en tegelijkertijd een ultiem gevoel van luxe en ontspanning kunnen ervaren. Dat begint voor ons bij een warm welkom. Ook letterlijk, met een warm kopje koffie of thee, terwijl we persoonlijk kennis met je maken. We noteren de belangrijkste informatie om daar een volgende afspraak vervolg aan te kunnen geven en onze behandelingen zo veel mogelijk op de persoon van de klant af te stemmen. Daarbij vinden we continuïteit belangrijk en proberen we ervoor te zorgen dat je steeds door dezelfde specialist wordt geholpen.”

Onze visie

Over Elvira

“Het is altijd al mijn droom geweest om een eigen salon te beginnen. Na meer dan 20 jaar ervaring in de beautybranche werd het wel een keer tijd om mijn droom werkelijkheid te laten worden. Toen dat ook nog op zo’n droomlocatie in Rotterdam bleek te kunnen, viel alles op zijn plek!

In Sense of Allure kan ik mijn hart en ziel kwijt. Ik kan de behandelingen volledig op mijn manier bieden met de beste apparatuur. Zo kan ik echt iets voor mijn klanten betekenen en ze met een tevreden en ontspannen gevoel de deur uit laten gaan.”

“In 2003 behaalde ik mijn diploma schoonheidsspecialist. In de jaren die volgden heb ik verschillende cursussen gevolgd om up to date te blijven over de ontwikkelingen in de beautybranche. Uiteindelijk heb ik me gespecialiseerd in laserontharing en als Head Spa specialist, omdat ik daar de meeste voldoening uithaal. Een beetje twee uiterste van elkaar, want met de ene behandeling stimuleer ik de gezondheid van het haar en de hoofdhuid en met de andere behandeling verwijder ik haren definitief. Uiteindelijk staan bij beide behandelingen kwaliteit en allure voorop. Vandaar dat we de naam Sense of Allure zeer toepasselijk vonden voor onze salon.” 

Specialist in Head Spa en laserontharing

Maak een afspraak

“Om kwaliteit en resultaat te kunnen bieden, zijn al onze specialisten intern opgeleid tot specialist in laserontharing en Head Spa behandelingen.

Om de kwaliteit van onze op maat gemaakte behandelingen te blijven behouden, blijven we de ontwikkelingen in de beautybranche volgen. Dat doen we niet alleen door het bezoeken van beurzen en het volgen van cursussen, maar ook door het luisteren naar onze klanten. Dan hoor je toch het beste waar men behoefte aan heeft en daar proberen wij zo goed mogelijk op te blijven aansluiten.” 

Behandeling op maat van hoge kwaliteit

Website design door Stories to stay

© 2024 Sense of Allure

Teksten door Beautyclick